Har du et godt team rundt deg? – Ragnhild Ørjasæter

Har du et godt team rundt deg?

Hvem omgir du deg med?
Hvem hjelper deg med det du trenger hjelp til?
Eller sitter du alene med dine problemer og utfordringer?
For kanskje du tenker at det bare er deg som kan løse dine problemer?

I et år har jeg drevet min egen business, og jeg har gjort det hjemmefra. Dette har vært et utrolig lærerikt år med mye læring og både store og små suksesser. Men en ting har vært det aller beste – det å være sammen med andre. Mange forskjellige folk i ulike miljøer og på ulike steder både i livet og i business. Når jeg har jobbet sammen med andre eller bare tatt en lunsj, så har alltid nye ting dukket opp og mine utfordringer er bitt løst eller fått en ny retning.

For det kan bli ensomt når du jobber hjemmefra alene uten kolleger som stopper ved kontorpulten din og slår av en prat, noen å prate med alt og ingenting i lunsjen, og ingen å dele hverken tabber eller suksesser med, eller spørre om råd eller hjelp. Med mindre du finner deg andre typer kolleger.

Det har jeg gjort.

Gjennom hele dette året har jeg passet på å ha personer rundt meg som gir meg energi og der vi tilfører hverandre noe verdifullt. En uke uten å treffe noen (andre enn mine kunder da) har jeg merket har vært en tyngre uke enn de andre.

SolsikkeRagnhild

I juni var jeg så heldig å være på GründerCamp sammen med 4 andre gründere en uke i Spania, der vi jobbet både sammen og hver for oss. Alle hjalp til med alle sine prosjekter og utfordringer. Det var litt som “Hver gang vi møtes” der vi hadde hver vår dag.

Og tenk deg hvor mye mer som kommer fram når 4 andre i tillegg til deg kan komme med sine tanker, erfaring og syn på dine ting. Det er jo 200 års erfaring tilsammen, i steden for dine 40-50 hvorgammeldunåer alene.

Men å la andre få innsyn i din egen “baby” kan gjøre vondt. Ikke kom og kødd med mitt, liksom. Er det slik, så er hele poenget med å jobbe sammen borte, både på GründerCamp og i et hvilket som helst team rundtomkring. Så det er bare å åpne opp og ta i mot alle innspill og ideer, og takke! Og deretter sortere. Dessuten er det gjerne slik at en ide som ikke ser ut til å passe inn, ofte utløser en annen ide som passer perfekt.

Vi var alle enige om at dette var en konsept i gullskrift! Med masse verdi for alle sammen.

Lillian som inviterte oss andre på GründerCamp brukte deler av tiden der til å lage et helt flunkende nytt kurs i sitt konsept “Slanke tanker”. Hun lagde faktisk to. Det første kurset som hun har kalt “Korte Slanke Tanker” er det åpent for påmelding nå, med oppstart nå på mandag den 1. september.

Her er en liten sneakpeak fra filminnspillingen på stranden tidlig en morgen med trolsk stemning.

ST video strand6

 

Kurset er blitt kjempebra, og jeg er så glad for at jeg har fått vært med å bidratt med det jeg kunne inn i kurset.

Disse kursene er for deg som har prøvd alle slankekurer og er møkkalei av å høre at du skal spise mindre og trene mer. Lillian jobber med det som sitter mellom øra, akkurat som jeg gjør – for det er der det hele starter – om det er overvekt eller andre ting du vil ha endret på. Sjekk ut dette kurset her

Tør du å åpne opp for å la andre hjelpe deg med det du strever med?

De aller fleste er veldig glade for å få hjelpe til, samtidig som de aller fleste også strever med å be om hjelp. Paradoks ikke sant?

Tør du å dele her hva du vet du skulle bedt om hjelp til, men ikke gjort?  Som du skal ta tak i akkurat nå.

Ja – det ja! Kom igjen nå!

Jeg skulle spurt om hjelp i sommer da jeg stod fast i min business, istedenfor å trekke meg unna og gruble lenge selv. Tiden det tok ble mye lenger enn om jeg hadde spurt noen om hjelp, råd og innspill – særlig etter den supre uka i Spania. Men mye læring kom det ut av det også, heldigvis, og det er også verdifullt.

Sånn – da har jeg delt min «greie». Din tur nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen