Om meg – Ragnhild Ørjasæter

Om meg

Hvem er jeg?

Jeg har gjennom mine egne livskriser og tøffe tak kommet ut i andre enden med positivt fortegn.

Jeg har med meg en livsvisdom som setter en solid grunnmur for det jeg kan gjøre for deg. Det har gitt meg helt nye perspektiver. Erfaringer som har «bygget på» personen Ragnhild. Gjort meg til den jeg er i dag. Som ikke ville vært den samme uten.

Jeg mistet min kjæreste, mannen min og pappa’n til barna mine i en ulykke i 2004. Da satt jeg, og Line som var 11, Frida som var 8, og Theodor som var 7 mnd tilbake. Vi måtte finne veien til vårt nye liv uten kjæreste og pappa.

På et eller annet vis bestemte jeg meg tidlig.

Jeg husker faktisk det eksakte øyeblikket, og det gir meg fremdeles gåsehud å tenke på. Jeg bestemte meg for at jeg ville ha et så godt liv som jeg kunne ha.
Det har vært min rettesnor videre.

Det har vært vanskelig og hardt, men også veldig lærerikt.

Det har gitt meg og barna styrke. Styrke til å møte livets mange utfordringer på en helt annen måte.
Det har gitt oss mye erfaring og mye læring. Læring om både oss selv og andre.

Ragnhild

Dette er en del av min historie, men det definerer bare en del av den jeg er.

Jeg har i over 20 år arbeidet med med økonomi og HR. Etter at jeg ble alene, har mennesker og relasjoner blitt viktigere enn tall. Jeg har fokusert mye på hvordan vi kan møte hverandre. Se hele mennesket. Ikke bare de oppgavene vi skal løse. Kommunikasjon er nøkkelordet.
Dette gjorde at jeg ville lære mer.

Jeg har utdannet meg til coach hos CTI – The Coaches Traning Institute og er nå Certified Professionel Co-Active Coach (CPCC).

Gjennom denne utdannelsen har jeg lært enda mye mer om meg selv.  Hvordan jeg kan bruke hele meg på best mulig måte for å hjelpe andre. Det mest meningsfulle for meg å få andre til å se sine egne ressurser og løsninger. Det gir meg masse glede!
Alt dette bruker jeg i dag på på ulike områder, gjennom Coaching og rådgivning, konsulentoppdrag, samt inspirasjonsforedrag.
Dette gjøres via MITT skråblikk på verden med et positivt fortegn. Se nye perspektiver. Sette opp strukturer som funker. Sette fokus på de riktige tingene. Gjøre verdibaserte målprosesser. Lede prosjekter og holde kreative workshops.

Mine styrker:

Strategisk, Kommunikativ, Aktivator, Futuristisk, Idemaker, Analytisk, Prosessorientert, LøsningsorientertVil du jobbe med meg? Klikk deg over hit!

Skroll til toppen