Referanser – Ragnhild Ørjasæter

Referanser

Dette sier kundene mine:

Jeg hadde ikke trodd jeg skulle komme så langt. Du har presset meg på en utrolig måte. Jeg har sett ting jeg ikke visste var, og ting jeg visste, men tenkte ‘feil’ på. Negativitet har blitt snudd til positivitet gjennom samtaler, og gjerne bare etter en samtale. Du har en utrolig humor og et humør som smitter. Det har også vært en tøff prossess. Du har utfordra meg og pressa meg. Noen ganger til det ytterste, men aldri over mine grenser. Det har fått meg til å se på ting, evaluere og forstå. Jeg har hatt fem psykologer over ti år og bare en av de hjalp meg. Resten har ikke forstått, kun vært opptatt av deler av meg og ikke livet mitt. Du har hjulpet meg mer enn du kan tenke deg. Livet mitt har forandret seg, JEG har forandret meg og jeg er deg evig takknemlig. Måten du jobber på er unik. Du forandrer tankegangen, støtter og pusher. Det er unikt. Jeg håper du rekker ut til MANGE mennesker for du har en måte å jobbe på som virkelig forandrer livet.

Kvinne, 32, Vestfold

Jeg har lenge hørt begrepet coaching, i mange sammenhenger, uten og helt vite hva det går ut på. Så når jeg satte meg med Ragnhild første gangen var jeg åpen for og spent på hva som skulle komme. Jeg var i første møte ikke helt forberedt på at jeg måtte tenke mye selv og selv svare på spørsmålene jeg hadde. Men etter flere møter og flere teknikker ser jeg at det er jo bare jeg som kan svare på spørsmålene jeg har om min egen utvikling, men at det ikke er lett og se akkurat hvor skoen klemmer i det store hele.

Ragnhild fant fort ut at jeg hadde en annen måte å tenke på, en visuell måte. Mer enn jeg selv var klar over, bruker jeg bilder og mønster når jeg skal huske oppgaver eller rekkefølger på ting.

Derfor fant hun nye veier for å komme videre.

Jeg er imponert over i hvor stor grad Ragnhild har klart å gi meg verktøy for å håndtere mine personlige og arbeidsmessige mål/utfordringer. De visuelle teknikkene og forståelsen av at det er jeg som vet hva jeg skal gjøre, hjalp meg i stor grad der og da, og har blitt brukt videre både på jobb og privat.

Ragnhild er et rolig vesen, som tar deg på alvor og gir deg tid til å reflektere over hva man egentlig mener. Jeg kan varmt anbefale Ragnhild til flere som har behov for å se seg selv og for å plukke frem det verktøy som måtte passe for å finne riktig retning videre.

Jessica Thimberg

Ragnhild var god til å stille dei rette spørsmåla, som fekk meg til å tenke over min eigen situasjon. Nå følte eg at eg kjende ho frå før, noko som gjorde at eg var trygg og kunne vera heilt ærleg. Ragnhild var flink til finne passande oppgåver, overkommelege og realistiske. Det eg fekk ut av samtalane var at eg vart tryggare på meg sjølv, og meir bevisst på kva som var tidstjuvane mine og kva som stal energien min. Eg hadde ei god kjensle etter samtalane våre. Ragnhild var inspirerande og lett å prate med.

Heidi Banken Fallingen

Møtene med Ragnhild har gjort meg mer sikker på meg selv og mine valg. Det var betryggende og beroligende å vite at man har en i ryggen, en man alltid kan vende seg til. Det å jobbe sammen med Ragnhild har fulgt til at jeg har lært meg å gradere problemer, og ikke kunne se på det endelige resultatet. Jeg har lært meg å rose meg selv og andre for små framskritt på den lange veien mot et mål. Å ha Ragnhild som coach har også gjort at jeg nå er mer selvsikker og inspirert til å fortsette å jobbe hardt for å nå mine mål, både arbeidsmessig og privat.

Joanna Nogalska

Ragnhild er god til å skape fremdrift og bidro med innspill som ga meg andre perspektiver enn de jeg kunne se selv. Det har ført til at jeg har lært nye ting om meg selv som jeg tar med meg på veien videre. Nye tanker skaper nye muligheter til å få en positiv videreutvikling.

Gøril Hall


Meg i media

KvinneGuiden 8. november 2015 - Les hele her: Om å komme ut av sorgen


Kvinneguiden

I Allers nr 43 er det hele tre sider om meg
- du kan lese hele her: Livet blir hva man gjør det til.


Allers

I lokalavisa Fjuken (for Ottadalen) i forbindelse med foredrag i Lom 12. september 2014.


Fjuken
Fjuken

Intervju i Hegnar Online - Les hele intervjuet her.


Hegnar

Intervju i Halden Arbeiderblad fredag 1.november 2013


Halden arbeiderblad
Skroll til toppen