Foredrag – Ragnhild Ørjasæter

Foredrag

Foredraget «Hvor er Livsgleden» handler om:

Jeg gir deg mitt skråblikk på verden, og gir deg andre perspektiver og du vil se andre og nye muligheter enn det du ser alene. Og alt med et POSITIVT FORTEGN

Positivt OG realistisk.

Jeg tror at tro og nye tanker kan flytte fjell. Med fjell mener jeg de fjell og vegger og begrensninger som vi selv skaper oss oppi hodet – mellom øra. Det er jo der alt sitter.

Ved å se på de historiene som vi har fortalt oss selv, eller blitt fortalt – og som vi tror på, som også begrenser oss – så kan vi lage nye nye historier og nye sannheter som gavner oss mer og bringer oss framover istedenfor å sette kjepper i hjulene og lage begrensninger i det livet vi ønsker å leve eller være den personen vi ønsker å være.

Jeg har gjennom mine egne livskriser og tøffe tak kommet ut i andre enden med en livsvisdom som setter en solid grunnmur for det jeg kan gjøre for deg.

Jeg har jobbet meg gjennom mange av mine historier og begrensninger, og lært meg hva som funker.

Jeg mistet min kjæreste, mannen min og pappa’n til barna mine i en ulykke i 2004. Da satt jeg og barna, som da var 11, 8 år og 7 mnd, tilbake og måtte finne veien til vårt nye liv uten kjæreste og pappa.

Jeg deler min historie og hva som hjalp meg med å komme meg videre etter at mannen min døde. Bakteppet kan virke trist, men jeg kan love deg mye morro og humoristiske skråblikk til inspirasjon og glede – og du kommer garantert til å kjenne deg igjen og se din egen situasjon fra et nytt perspektiv!

Jeg forteller også om hva som ikke var særlig smart og hva jeg kunne ha gjort annerledes, og gjennom dette deler jeg konkrete verktøy som du kan ha god nytte av.

Foredraget passer for alle som ønsker inspirasjon til å se livet fra andre og kanskje nye sider, som ønsker inspirasjon i hverdagen.

Det kan være for privatpersoner eller bedrifter. Foredrag kan tilpasses målgruppe.

Ønsker du å høre foredraget?

Skriv noen ord om hva du ønsker og send til meg.
Eller kanskje du kjenner noen som kunne ha interesse av å høre det?
Send linken til denne siden til dem!
Les mer om hvor jeg har holdt foredrag under kontaktskjema.
Tusen takk!!

[contact-form subject=’Foredragforespørsel’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Beskriv dine ønsker og målgruppe. ‘ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

———————–

Her er noen av de stedene jeg har holdt foredrag:

Sammen med kunstner Bjørg Thorallsdottir i Lom, i Utgard Fleirbrukshus.

LomForedrag

 

I februar 2014 holdt jeg foredrag på Metaresource sammen med kunstneren Bjørg Thorallsdottir og Trine Ålstedt.

Her kan du lese mer om det: http://metaresource.no/det-finnes-ingen-fasit-for-sorg/
timthumb.phpFoto: Metaresource

Livsfokusakademiets Helgeseminar i Ålesund med mitt foredrag.

En flott opplevelse sammen med flotte folk!

Film laget av: Sissel Rønnestad

Skroll til toppen