Sommerferie – ikke bare fryd & lykke – Ragnhild Ørjasæter

Sommerferie – ikke bare fryd & lykke

Sommerferien er like rundt døra. Kos og familietid. Lange, late, deilige dager. Eller laaaaange dager sammen med personer du får nok av før ferien er over. Som du bare MÅ være sammen med.

For sommerferie og andre ferier er høysesong for crash i relasjoner. Grunnen til det er mange, men jeg kan tenke meg noen ting. Vi skal være sammen hele dagen i mange uker, uten faste hverdagslige rutiner. Ja, det er kos – men kanskje ikke mer enn 4 dager? Vi har gjerne høye forventninger dette skal virkelig bli den beste ferien noensinne. Men har vi de samme forventningene? Kanskje vil du sitte helt i ro og lese masse bøker, og andre i familien vil ut på tur hver dag. Eller du føler ansvar for at alle rundt får den beste ferien noensinne, og du står å pinne for alle andre og glemmer deg selv. Og er utslitt lenge før ferien er over.

Det er mange ting som kan gå skeis her. Slik at ferien blir like slitsom som tidligere og du bare lengter etter jobb og hverdager og rutiner igjen. Men selv om feriene har vært sånn middels vellykket tidligere, så betyr det ikke at det må bli på samme måte i år.

Ting kan endres!

Forventninger kan for eksempel avklares på forhånd. Du og dine kan fortelle hva dere ønsker for ferien, hva som er viktig for den enkelte og så bli enige om hva dere skal gjøre og hvordan det skal gjøres. Kan dere for eksempel gjøre forskjellige ting og ikke alltid være sammen om alt?

Det er et av mine tips for en bedre ferie  – hva med å få enda flere tips om hvordan du kan gjøre det og forberede deg til ferien slik at den blir så god som overhode mulig?

sommerrelasjoner

Jeg holdt et webinar (seminar på nett) om vanskelige relasjoner i vår – om hvordan håndtere dem rundt deg og få en god relasjon – og hvordan løse opp i vanskelige relasjoner. Dette er høyaktuelt nå rett før ferien!

Legg inn navn og adresse i boksen her og få tilgang til webinaret med mine gullkorn om relasjoner!  Gjør det i dag!

Opt In Image
Hvordan håndtere vanskelige relasjoner!
- bli rustet til sommerferien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen