Regjeringen befaler!! – Ragnhild Ørjasæter

Regjeringen befaler!!

Du er født i Norge, du har et godt liv – du har en plikt til å ha det godt!
Ja, det mener jeg virkelig!
Fordi – du bor ikke i Raqqa i Syria der du kan bli skutt om du tar et bilde, du blir ikke giftet bort til en gammel gubbe på 13-årsdagen din og du blir ikke stengt inn i en leilighet uten mat og dør av sult. Disse tingene skjer. Det har skjedd et eller annet sted de siste ukene. Men det skjer ikke deg som leser dette.

Du har alle muligheter til å ha det utrolig bra!

Det er ikke så lett, sier du kanskje? Nei, kanskje ikke – men det er ikke så forbaska vanskelig heller!
Jammen – livet kommer med så mye dritt sier du kanskje? Ja, det gjør det. Men trenger det å sværte resten av livet ditt? La det tynge deg ned for evig og alltid?

En god venninne av meg sa noe til meg her en dag: at de snilleste og hyggeligste menneskene hun kjente, var dem som virkelige hadde opplevd dramatiske ting i livet sitt, som virkelige hadde fått livet rett i fjeset. Hvorfor er det slik?
Livsgledemin uten takk

Jeg vil inn i Regjeringen med mitt Departement som jeg allerede har etablert.

Der jeg har utnevnt meg selv til minister. Til  LIVSGLEDEMINISTER. For det trenger dette landet!! Og da vil jeg befale alle i nisseluelandet til å ha det BRA!

Ta deg i nakken og se på livet ditt! Virkelig undersøk det nedenfra, overfra og fra alle sider. Sett deg i en drone, fly opp og se filmen den ville tatt opp. Og sjekk så ut – hva har du EGENTLIG å klage over?

Kanskje du ikke har så god råd, er blakk, er tjukk eller bare har litt stor rompe eller skjeiv nese. Kanskje du har mindre hus en naboen, og i alle fall billigere bil.

Kanskje du ikke kan dra til Syden to ganger i året, eller kanskje du eier så mye at du er stresset over at du ikke får brukt hytta ofte nok. Eller at ungen din ikke oppfører seg akkurat så bra som du vil. Eller at mora di er sur og grinete, eller at du er uvenner med søstra di?
Ja kanskje det.

And SO WHAT?

Kanskje har du en sykdom som gir deg begrensinger i dagliglivet og i arbeidslivet. Ja, det er ikke bra – men hva KAN du gjøre. Hva KAN du bidra med? Kanskje du er en jævel på bollebaking og sokkestrikking. Og kan bidra i gata der du bor og være venn med de barna som aldri får en hjemmelagd bolle eller har sett en hjemmelaged strikka sokk??

På tide å slutte å sutre og ha et godt liv!

Og slutt å lese forsiden på Dagbladet som vil gi deg tips til å overleve årets værste måned november. Hvem har bestemt det? November kan være så fin som bare det – om du bestemmer deg for det!!
Stopp opp og tenk over hva du vil. Hva du liker – og gjør det! Hva kan du bidra med?

Ta livet ditt på alvor – lek mer!

Lek mer bloggtekst

Du har bare et kort et. Liv altså.  Det at du er født gir deg faktisk automatisk rett til å ha det bra. Du trenger ikke fortjene det engang! Det er ingen lov som sier at før du skal ha det bra, så må du prestere så og så mye. Ha det så og så vondt få og så lenge for eksempel.

Stopper jeg en person på gata som synger og smiler og spør om han har hatt nok timer med smerte og forsakelse for at han skal ha rett til å være glad?? Gjør du?

Kanskje blir du litt sur og grinete på glade mennesker? Hvorfor er de så glade, liksom? Det er jo så mye dritt – det regner, skatten er for høy, strømregninga kom akkurat da det ikke var så mange penger på konto, naboen er en dust osv osv. Du finner alltids noe å irritere deg over. Om du vil det.

Jaja – det er ditt valg!
Det du fokuserer på det, det får du mer av. Helt sant.

Om du trenger litt drahjelp til dette (ja, for det kan være litt vanskelig i starten) så kan du ”slå på” data’n din og bli med meg og min gode venninne Fay inn i vårt Rosa Lytterom. Der er det slik vi vil ha det – morsomt, lekent og litt alvorlig. Dette er noe vi gjør for å leke mer!! Du melder deg på her: http://webinarjam.net/webinar/go/3311/fdce9a145e

Med hilsen Livsgledeminister Ragnhild – som befaler deg å ha det bra! Fordi du er født!
Livsgledeminister
Hva venter du på??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen