Å snu rundt på hælen – Ragnhild Ørjasæter

Å snu rundt på hælen

Hva gjør du når du har en lang liste som skal gjennomgåes og krysses av, oppgave for oppgave? Går du løs på lista med en gang?

I dag tidlig har jeg snust på høstlufta, sett på glade barn i barnehagen rett ved huset, fått beveget meg litt og kjøpt bananer . Og gjenoppdaget hjertet utenfor døra mi.

Det stod ikke på planen min.

Planen var å sette seg ned og gå i gang med lang liste som jeg må gjennom før kvelden og  webinaret jeg skal ha – men så fant jeg ut at nå, nå trenger jeg å ut! Gründerlivet har sine fordeler og ulemper (som de fleste andre jobber) Men fordelen med å være gründer i dag var at jeg faktisk kunne høre på hva kroppen og hodet trengte – og gå ut. Deilig!

Hjerteuteferdig

Så mye bedre det er å sette seg ned med jobbelista når energien er på plass først. Jeg er en jobbemaskin og glemmer så lett å fylle på jevnlig. Jeg vet alt jeg skal gjøre for å holde energien på et nivå jeg vil ha – i teorien – men i praksis glemmer jeg det så lett. Her kunne jeg lett gått i fella og sagt til meg selv at jeg er teit som glemmer dette som jeg vet er så viktig for at jeg skal fungere bra. Hvor dum kan man bli liksom?

Men jeg går ikke der lenger, i alle fall veldig sjelden. Vet du hva jeg gjør isteden ? Jeg sier at her har jeg noe jeg kan bli bedre på. Det har en helt annet sjvung over seg enn den ”dumme deg”-stemmen. Som gjør at det er lettere å brette om ermene og se framover.

For det er jo bra at det finnes områder som kan forbedres og utvikles, ikke sant? Om vi klarer å se det på den måten, så får vi et helt annet perspektiv enn om vi straffer oss selv med å fortelle oss selv hvor utilstrekkelige vi er.

I kveldens webinar skal jeg prate om dette – hvordan du kan utvikle deg og komme videre når du har opplevd dramatiske ting i livet ditt.

Jeg deler med deg min viktigste læring på min vei fra å sitte alene igjen med tre barn da mannen min døde, med en framtid som var bare grå, tung og uoverkommelig – til i dag hvor jeg har det livet jeg vil ha.

Jeg deler mine mest effektive verktøy i å håndtere dine egne og andre sine reaksjoner – for meg var det en virkelig stor endring da jeg oppdaget disse!

Ragnhild Eføy

Jeg har fortsatt mange punkter på lista mi – men klokka 20.00 er jeg klar for deg!

Og hjertet som jeg gjennoppdaget på lufteturen min i dag tidlig, er med!

 

Det er mange som har meldt seg på, og det er jeg SÅ glad for!

Og det er fortsatt plass til flere – og god tid til å melde seg på!

 

Er du med?

Snu rundt på hælen og meld deg på!

http://www.ragnhildorjaseter.no/deg-og-meg/webinar_nov-13/

Kjenner du noen om trenger dette – send linken til dem!

(Skulle du ikke ha anledning til å være med akkurat i kveld, så kan du likevel melde deg på og få det tilsendt etterpå)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen