Snille folk – del 2 – Ragnhild Ørjasæter

Snille folk – del 2

Verden er full av snille mennesker – og jeg kjenner mange!

Du leste kanskje om starten på historien her hos meg eller hos Trine herNår jeg har sagt A så må jeg jo si B også – og fortelle hvordan dagen ble. Så her er masse skrytebilder av drømmedagen hos Rosenborg – en aldri så liten reiseblogg, og slett ikke det som vanligvis deles på denne bloggen. Men vi trenger litt av alt, ikke sant?

Det var en spent og våken pode som stod opp kl. fem for å rekke første flyet til Trondheim. Han som vanligvis har mer tendens til tenåringsmodus, spratt opp og i gang med en gang!

Rosenborg1Fra vi gikk av flybussen ved Lerkedal ble vi utrolig god ivaretatt av Spillerkoordinator/pressekontakt Harald Pedersen. Inn på Brakka på Lerkendal, deilig frokost med gjennomgang av laget og utvekslingen av fotballkunnskap. Mor syntes rollen som statist var helt flott – for mye greie på fotball har jeg ikke. Og her svirret det i lag og spillere og ligaer og land og oppkjøp og og..

Etter frokost ble vi med til Arabhallen for å se på dagens første trening. Der fikk vi også hilse på trenerne, Per Joar Hansen, Jørn Jamtfall, Geir Håvard Hjelde og Bård Wiggen. Alle tok seg god tid til å prate med en liten kar som var blitt varm i trøya og skravla i vei om alt og alle innenfor fotball. Han er jo urolig kunnskapsrik da, den poden. Klisterhjerne i aller høyeste grad.

Rosenborg2

Her traff vi nye og gamle helter – og det var jo stas for mor som så noen fjes hun hadde sett før :)  – og Junior fikk ta den første praten med Nicki Bille Nielsen, som er hans favoritt på laget.

Jeg er imponert over hvor åpent det er i Rosenborg, at alle som vil kan komme innom på Brakka og spise eller ta en kaffekopp og skravle. Og åpne treninger der alle kan se på. Men så har nok Rosenborg en spesiell plass i trøndernes hjerter også. Det var høy stemning og trøndersk gjestfrihet som virkelig varmet.

Under lunsjen fikk junior autograf fra alle på drakta si, og han koste seg stort. Følte seg helt som en av gutta og skravla i vei. Det var særlig det danske hjørnet som var populært.

Rosenborg3

Litt vanlig turisttid ble det også – og Trondheim skinte i sola omkapp med junior.

Rosenborg4

Tusen takk til Rosenborg og Trine for en fantastisk dag!! 

Nå er kanskje ikke en dag med Rosenborg din drøm, men uansett så er dette et godt bilde på hva vi kan få til å skje om vi bare spør. Et lite spørmål kan føre til å så veldig mye mer enn vi tror.

Rosenborg står ikke på livsgledelista mi, men om du trenger andre tips, så er du velkommen til å legge igjen navn og e-postadresse!

Opt In Image
Finn DIN livsglede! Få med deg mine tips på veien!

Få mine beste tips for mer glede, for en hverdag med positivt fortegn.  Start å bruk dem med en gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen