Er du klar for å gå videre? – Ragnhild Ørjasæter

Er du klar for å gå videre?

Er du klar for å finne det nye livet ditt? Det livet som er noe helt annet enn det du hadde planlagt, men som skal bli så bra som det kan bli? Ja, det er mulig!

Er du midt i livet og har opplevd noe av det værste vi kan forestille oss – å miste en du elsker?

 • DSC_0538-1Har du har funnet ut at du har en styrke du ikke visste om, som har hjulpet deg til å komme langt allerede?
 • Tenker du samtidig at «når skal jeg begynne å virkelig LEVE igjen»?
 • Blir du av og til blir du så sliten av å være sterk, men det er ingen der som tar over?
 • Er du så sliten innimellom at du ikke vet hvor du skal begynne for å bli mindre sliten?
 • Har du fått det litt på avstand og hverdagen din fungerer noenlunde ok, men det er ikke slik du skulle ønske at det var?
 • Er det overveldende alt du må ordne opp og finne ut av, og av og til blir du ganske motløs?
 • Vil du noe mer og vil du et sted, men vet ikke helt hvor eller hvordan?
 • Vil du i gang med ”ditt nye liv”, men strever?

Alt dette stemte for meg for noen år siden. Det stemte ganske lenge etter at jeg mistet kjæresten min og pappa’n til barna mine. Den minste av barna var bare 7 mnd og jeg tenkte lenge at «skal jeg bare sitte her og vente til han blir stor før jeg skal komme meg noe sted»?. Men jeg fant ut at det kunne jeg ikke. Orket ikke. Ville ikke! Så jeg er ikke der lenger nå, for nå er jeg akkurat der jeg vil være. Og det vil jeg også for deg!

Jeg åpner nå for nye kunder  – er du en av dem?

Vi kan jobbe sammen for at du skal komme deg dit du vil og leve så godt som du kan med det du har opplevd, og det du har mistet. Det betyr ikke at du skal fortrenge eller glemme, det betyr at vi sammen skal finne måter å komme dit du vil samtidig som du tar med deg minner, erfaring og alt du har. Jeg hjelper deg dit du vil, og går veien sammen med deg, men ikke for deg.

Så hvorfor skal du velge meg?

2013-03-13 17.19.58-2Jeg har vært der selv! Jeg har mistet min kjære og satt tilbake med tre barn, hus, bil, en full garasje og en knust framtid. Jeg kom meg videre, og gikk på en del smeller underveis – og lærte masse. Om meg selv og om andre. Jeg er ikke redd for å snakke om døden eller følelser eller det som er ubehagelig. Jeg er ærlig med deg og går ikke rundt grøten. Jeg så en liten film her en dag med Per Fuggeli, og han sa at blant annet døden er i «et hemmelig fengsel av forbudte ord». Jeg har ikke et slikt fengsel. Din historie er trygg hos meg og jeg tåler å høre den og bære den.

 

Dette er et åpningstilbud med begrensede plasser og en god pris – der du får mye oppfølging i tillegg til våre jevnlige samtaler.

Du kan bo hvorsomthelst i Norge. Dersom du ikke er komfortabel med telefon/skype, så la oss teste det ut for å se hvordan den fungerer før du bestemmer deg. De som har prøvd det, opplever at det fungerer bedre enn de trodde, noen ganger kan det være en fordel å ikke sees “face-to-face”, da samtalen faktisk blir dypere.

Så la oss avtale tid så kan jeg forklare deg hvordan jeg jobber.

Send en mail i dag – til ragnhild@ragnhildorjaseter.no eller send sms til 452 77 621.

Eller kanskje du kjenner noen som du tenker trenger dette? Send bloggen videre til dem ved å klikke på e-post-symbolet under teksten.

Om du er virkelig interessert – gå over hit for praktiske detaljer.

DSC_0684-1

Alt som sies blir mellom deg og meg, jeg har selvsagt taushetsplikt.

Underskrift Blogg

2 hendelser på “Er du klar for å gå videre?”

 1. Ragnhild

  Tusen takk, Elisabeth. Din kommentar varmer mitt hjerte <3
  Og det er grunnen til at jeg jeg gjør det jeg gjør - pluss at jeg skulle ønsnke en som meg var der for meg for en del år tilbake.
  Tusen takk for at du leser og kommenterer!

 2. Du traff meg hardt nå. Befant meg i samme situasjon for åtte år siden. Gutt på 8 mnd og jente på nesten 4 år. Har jobbet meg ut og opp og frem, men det var utrolig godt å lese at noen VET akkurat hvordan det er/var. Takk for at du deler ditt hjerte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen