En gave fra bryggekanten – Ragnhild Ørjasæter

En gave fra bryggekanten

Deilig sommer: knall sol og fri fra hverdagen. I skrivende stund sitter jeg med den beste sommerdagen så langt i år bak meg. Tilbrakt i vannkanten med fin familie, med sol, sjø, båtliv, saltvann i håret og god mat i magen.

Men det er også stille på mange områder om sommeren. Hverdagene blir satt på pause, og vi lander ikke i dem før langt uti august. Ikke for min del i allefall. Og enda mer spesielt er dette i år. For første gang har jeg ingen dato jeg skal tilbake på et arbeidssted der noen venter på meg. For første gang skal jeg bestemme alt selv, både når ferien er slutt og hvordan arbeidsdagen og oppgavene skal være. Det er skummelt, befriende og veldig veldig spennende!

Theobein på brygga 2

Nå har jeg hatt ferie i tre uker og det har vært deilig! Men nå begynner jobben, blant annet ved at jeg skal forberede meg til en eksamen om noen uker. Derfor vil jeg gjerne kombinere jobb og hygge – øve meg OG prate med kule folk!

 

Så derfor vil jeg gjerne gi bort 8 coachingsamtaler den 31. juli og 1. august. Det vil være korte, men effektfulle samtaler. Dette kan være en fin intro til coaching dersom du ikke har vært bort i det før – og lurer på hvordan det er.

Frida på bryggaHer er hvordan det hele foregår:

 • Du er tilgengelig 31. juli og/eller 1. august.
 • Vi avtaler dato og klokkeslett – og du ringer meg til avtalt tid på mobil.
 • Du bringer et tema inn i samtalen som du vil ha hjelp til å komme videre med.
 • Tema er ditt og kan være hva som helst (trenger absolutt ikke være knyttet opp mot det jeg primært jobber med)
 • Du er villig til å leke og prøve ting du ikke har prøvd før – og kanskje gå et steg utenfor din komfortsone. Men du bestemmer selvsagt selv hvor langt du vil gå.
 • Om mulig tar vi det gjerne på engelsk, men det er ikke et krav (min eksamen er på engelsk, derfor hadde det vært fint å øve på det)
 • Når du ringer, så prater vi litt både før og etter selve coachingen. Selve coachingen vil vare ca 15 minutter. (15 minutter er tiden jeg skal øve meg på i tillegg til innholdet i coachingen)
 • Jeg passer tiden under samtalen, du trenger bare å fokusere på det vi prater om.
 • Jeg har selvsagt taushetsplikt ifht det som blir sagt
 • Jeg vil sette opp tider og sende ut innen eller i løpet av søndag 28.juli.

Ta kontakt i dag  – det er kun de første 8 som får tilbudet. Legg inn navn, e-post og hvilken dag som passer best og send inn.

 – NÅ ER ALLE PLASSENE TATT – så du er desverre for sent ute om du leser dette.

Men ta gjerne kontakt dersom det er noe jeg kan hjelpe deg meg – eller legg inn navn og adresse i boksen på høyre side (klikk på HJEM for å finne den) for å få mine tips for en litt mer glad dag i  dag enn i går.

[contact-form subject=’Gratis coaching 31.juli_1.august’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hvilken dag passer best for deg?’ type=’radio’ options=’31. juli,1. august’/][contact-field label=’Kommentar – er det noe jeg trenger å vite om?’ type=’textarea’/][/contact-form]

2 hendelser på “En gave fra bryggekanten”

 1. Ragnhild

  Så flott at du synes det, Beate!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen