Hva er et webinar? – Ragnhild Ørjasæter

Hva er et webinar?

Et webinar er et seminar på nett, hjemme i din egen stue. Genialt enkelt. Like enkelt som å handle på nett. Eller enklere – for det er bare å klikke på en link og det koster ingenting!!

Om du ikke har deltatt på webinar før, så er det omtrent som å se på en film, bare at det er her&nå og du har mulighet til å delta ved å spørre spørsmål (en slags chattefunksjon)

Ingen ser at du er med, bortsett fra meg.

Når du melder deg på, så får du to mailer i innboksen, og den ene inneholder en bekreftelseslink du må trykke på, så er plassen din sikret!

Rett før webinaret starter, så får du en påminnelsesmail med linken til webinaret. Trykk på den når klokka er der, og du er på plass.

Gode øreplugger er et godt tips. Det er også smart å sitte et sted der du ikke blir forstyrret, så du får med deg alt.

LYD: For å høre hva jeg sier – velg Audio-options på sidepanelet på venstre side og velg «Listen only»

SPØRSMÅL: Når vi kommer så langt som til spørsmål  skriv ditt spørsmål i Q&A-boksen oppe til venstre. Jeg sier bare spørsmålet, ikke navnet ditt.

Om kvalieten på bilde eller lyd skulle være ”Ikke optimal”, så gå ut og kom heller inn igjen.  Kanskje er det nettet som harker litt. Jeg har stabilt og stort nett der jeg er, men jeg kan selvsagt ikke garantere at det er perfekt akkurat når webinaret kjøres – men jeg satser på at det funker optimalt!

Velkommen!!

 

Skroll til toppen