Jobb med meg – Ragnhild Ørjasæter

Jobb med meg

Hva betyr det for deg å jobbe med meg – sånn praktisk sett?

Det første steget er at du tar kontakt med meg og vi avtaler tid for en samtale.

Den første samtalen (introduksjon og bli kjent) er helt gratis og du vil allerede da få sterke verktøy for å komme deg videre på  områder i livet ditt.

Ta kontakt med meg enten på e-post: ragnhild(at)ragnhildorjaseter.no eller på telefon: 452 77 621.

Den første samtalen kan foregå på telefon, Skype eller ved at vi møtes på et nøytralt sted f.eks i Oslo. Hensikten er at vi skal bli litt kjent og kjenne på om vi vil jobbe sammen.

Men du kan bo hvorsomthelst i Norge.

Dersom du ikke er komfortabel med telefon/skype, så la oss teste det ut for å se hvordan den fungerer før du bestemmer deg for at dette ikke går fordi vi ikke kan møtes.
De som har prøvd det, opplever at det fungerer bedre enn de trodde, noen ganger kan det være en fordel å ikke sees “face-to-face”, da samtalen faktisk kan bli dypere.

Alt som sies blir mellom deg og meg, jeg har selvsagt taushetsplikt.
Etter denne er vi begge fri til å så ja takk, eller nei takk. Om vi velger å jobbe sammen, skriver vi avtale.

Ragnhild

Hvor lenge?

Vi jobber sammen i 6 mnd. Hvor ofte vi har kontakt og hvor lange samtaler, tilpasses deg og det du trenger. Noen ganger trenger du to timer, andre ganger trenger du en halv time. Du kan trenge en samtale i måneden eller kanskje det passer bedre med hver 14 dag. I et 6 mnd løp ligger det 2 timers samtale pr mnd.
Jeg har også pakker på 5 samtaler og 10 samtaler.

Den første samtalen?

Før den første samtale får du tilsendt noen spørsmål som vil få deg til å reflektere over hva du vil ha ut av vårt samarbeid og hvilke områder du vil jobbe med.

Vi setter av god tid – ca to timer. Etter en god innledning, kartlegger vi grovt hva vi skal jobbe med, men det kan også dukke opp andre tema underveis. Du har ansvar for din læring og utvikling, og jeg hjelper deg å finne områder der det er eller vil være læring og utvikling. Vi går så langt du er villig til å gå. Men det er jo slik at om vi ikke går på “nye veier” så kommer vi ikke så veldig mye videre.  Jeg kan hjelpe deg med tema, men det er du som bestemmer.

 

Jeg hjelper deg dit du vil, og går veien sammen med deg, men ikke for deg.
Vil du fortsette å være der du er – eller vil du videre?
Om du vil videre, så er jeg 110% i det sammen med deg.
Din reise er så viktig for meg!

1 hendelser på “Jobb med meg”

  1. Tilbakeping: Deler av historien – deler av meg | Ragnhild Ørjasæter

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen