Hva søren vil folk lese om????? – Ragnhild Ørjasæter

Hva søren vil folk lese om?????

Blogg? Hva er det?

Hva er det som fenger dere som leser mine ord? Det jobber jeg med å finne ut. Noe fenger, og noe fenger ikke, og det er ikke alltid like enkelt å finne ut hvorfor.  Så her testes og prøves det ut på veien framover. Jeg koser meg med å skrive, både alvor og skjemt – og jeg får tilbakemeldinger om at det som flommer ut fra hodet og fingrene faktisk er både lesbart og bra. Tusen takk for veldig hyggelige tilbakemeldinger!!

At historier fenger har jeg forstått en stund. At min historie faktisk er interessant for andre enn meg selv og mine nærmeste. Og Trine Grung er en viktig brikke for at jeg faktisk så det selv. Trine er dronningen av sosiale medier i Norge. Virkelig! Jeg er så heldig å ha lært masse om sosiale medier av henne i løpet av  noen år nå. Når jeg la ut min første «ordentlige» bloggpost ”Helvetes ferie” i begynnelsen av juli, så tenkte jeg på Trine da jeg funderte på hva tittelen skulle være. Og den fenget! ”Som om jeg skulle skrevet det selv” som Trine sa da hun leste den. Siden jeg har lært så mye av henne, så er hun alltid med meg når jeg skriver. Og Trine er en venninne jeg setter stor pris på. Hun er en fest å være sammen med, samtidig som hun er bare varm, god og superseriøs – og nydelig å holde kjeft sammen med. Slike vokser ikke på trær!

Her er bilder fra den aller første dagen jeg møtte Trine. Det var en nydelig dag sammen med nydelige mennesker som etter den dagen har fått en stor plass i hjertet mitt.

TrineHærfølFotoFerdig

Trine har blogget en menneskealder, i alle fall i bloggtidsalderen. Og hun gått på mang en brøler underveis, og lært. Lært mye! Hun vet hva som funker og ikke funker. Hun kan alle triksene og alle verktøyene ut og inn.

Nå vil hun lære bort alt hun har lært til andre. Gjennom sitt eget bloggkurs på nett.

Få har klart å skape synlighet bedre på nett enn Trine og nå lærer hun bort alle sine tips og triks i sitt bloggkurs. Ukentlige gratiswebinarer er med på kjøpet! Så om du går med en drøm om blogge og nå ut til mange mennsker med det du har å formidle, eller har en bedrift som må blir mer synlig for kundene dine, eller allerede blogger, man når ikke så mange. Eller ikke helt skjønner hvordan det hele henger sammen – gå på kurs hos Trine! Det er garantert en god investering.

Trines bloggkurs finner du HER. Ikke nøl!

DSC_0048

Og om du fortsatt leser langt her nede – hva vil du lese om på bloggen min? (det kommer ikke interiør og cupcakeoppskrifter her, men bortsett fra det…. :o) )

Legg igjen ditt ønske under her. Takk!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen