Oppstart. Og avslutning. Eller motsatt. – Ragnhild Ørjasæter

Oppstart. Og avslutning. Eller motsatt.

Modellfabr 2

En avslutning er en ny start! På fredag var det siste dag i «fast, trygg jobb» Etter å ha vært ansatt i alle år siden jeg var ferdig utdannet for 100 år siden, skal jeg ut å fly alene. Jeg gleder meg utrolig og er veldig spent!

Det som er litt merkelig er at jeg ikke er redd. Grunnen til at jeg sier at det er litt merkelig, er at trygghet er viktig for meg. Både økonomisk og på andre måter. Eller jeg hadde en historie i hodet mitt om at det var viktig, og jeg koblet det til blant annet økonomi. Men etter at jeg hadde kjent på denne tryggheten som holdt meg tilbake lenge nok, så måtte noe skje. En avgjørelse ble tatt og jobben ble sagt opp.

Er du slik som meg? At noe som er viktig for deg, holder deg tilbake? Jeg tror ikke jeg er alene om det – for jeg har fått mange spørsmålene om dette. Om at ”dette er utrolig tøft gjort” og ”hvordan skal det gå”? og flere av samme slaget. Og ikke misforstå – jeg er kjempeglad for all omtanke! Det er mange gründere som går på ”snørra”. Og det vil sikkert jeg også gjøre. Men jeg må gjøre det likevel. Til slutt kom jeg til et punkt der jeg ikke kunne la det være.

Jeg kunne selvsagt fått meg en annen jobb med nye utfordringer, som ansatt et eller annet sted. Det hadde sikkert vært smart. Forpliktelser som jeg har med barn og hus og ”greier”. Men jeg kom altså til et punkt da det ikke var noen annen mulighet enn å ut å gjøre det alene.

Og jeg er trygg på at dette går helt fint. For jeg har så mange flotte folk rundt meg. En stor heiagjeng og drøssevis med kompetanse og erfaring på alle mulige områder. Og jeg er trygg i meg selv og står støtt.

Andre reaksjoner jeg har fått er ”oi, det er tøft gjort” når de hører hvem jeg jobber med, mennesker som har mistet en av sine nærmeste, ja kanskje den aller nærmeste. ”Det blir tøft”. Ja kanskje. Det blir mye følelser og sikkert mange tårer. Men, for å si det litt banalt, det er ”bare” følelser. De er vonde og ubehagelige, men de er ikke farlige.

Og det er så  mye mer meningsfullt enn så mye annet. Å miste sin nærmeste og jobben som må gjøres etterpå, det er da man virkelig finner ut hva som betyr noe. Og det er det jeg vil jobbe med – det som virkelig betyr noe.

 So here I am! Klar for store ting! Sammen med deg!

Sjekk ut under ”Hvem er du” for å se om dette er noe for deg. Er det det – så ta kontakt.

Jeg åpner opp for nye kunder nå framover, med oppstart i august.

Men før det er det sommerferie!!

Clarks med blomst2

 

Skroll til toppen