Goodies å ta med seg inn i det nye året – Ragnhild Ørjasæter

Goodies å ta med seg inn i det nye året

Det er mange tips der ute som kan hjelpe på veien fram til et mål, eller å finne ut hva målet skal være. Tips om hvordan bli lykkelig og oppnå «et eller annet». Mange leter etter dette og det er kanskje derfor du er her? Jeg har gjort meg noen betrakninger og funnet fram noen tips – de er kanskje litt annerledes enn mange andre sine, og jeg håper at de kan bidra godt i din prosess.

For meg er det å leve en spennende prosess i seg selv: det å oppdage nye sider ved seg selv, og andre.
Se at endringer skjer både bevisst og ubevisst. Gjøre det beste ut av hver dag, om den er god eller ikke fullt så god. Ta så gode valg som mulig ut i fra der jeg er og det jeg ser akkurat nå.
Det er det Livsglede handler om for meg – å leve og romme alt hva livet har å by på og skape sin egen vei.

Blir du med?

Legg igjen navn og e-post så kommer du videre og kan lese mine tips. Og husk at det er tips – kanskje de passer og kanskje ikke :) Du vet – one size does not fit all. Enjoy!

En liten ting – det kan godt være at tipsene fra meg havner i søppelmailen din – slikt skjer. Så sjekk der om du ikke ser noe innen kort tid :)

Bli klar for 2019!
Få mine tips og betrakninger for en god start på året!

 

Nytt år og nye muligheter? Gammel frase, men like aktuell hvert årsskifte med rom for ettertanke og nye valg for året som kommer.
Få mine betraktninger om bl.a. valg og mål, garantert nyttårsforsett-fritt!

Kanskje det kan bidra til nye tanker og nye muligheter? Du er bare et klikk unna!

Skroll til toppen