HJELP!! Noen er DØD!! – Ragnhild Ørjasæter

HJELP!! Noen er DØD!!

Tenk deg at dette skjer:

Du få høre at en mann i nabolaget er død, brått og uventet – helt uten forvarsel. Så går det opp for deg at dette er noen du sikkert kjenner ganske godt. Og det stikker i hjertet og knyter seg i magen din, for dette har du ikke vært bort i før – og du vet IKKE hva du skal si eller gjøre når du møter dem som er igjen.

Etter litt mer tid får du høre at det er pappa’n til en i klassen til sønnen din og du kjenner mamma’n ganske godt. Guttene deres har fulgt hverandre siden de ble kjent i barnehagen  og dere treffes ofte.

Og du må gå og møte dem som akkurat har mistet. Kanskje allerede i dag. Og det knyter seg i magen: «HVA SKAL JEG SI??»

Jeg har også vært redd for dette – før jeg mistet selv. Etter at jeg stod på «den andre siden» og var mottager av medfølende ord, så har jeg nå en erfaring som jeg vil dele med deg. Jeg sier mer om det i videoen:

Jeg håper du vil motta mine råd om hvordan møte dem som har mistet en av sine nærmeste.

Skriv navn og e-post i boksen under her, så får du kjapt tilgang til mine tips.

Og du som har mistet selv – jeg vil veldig gjerne ha dine innspill på hva du tenker rundt dette. Kan du hjelpe meg med å lage en enda mye bedre liste? Det hadde jeg satt veldig stor pris på!  


 

Hvordan møte noen som akkurat har mistet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen